Dekor

Dekor

Svaki komad dekoracije od kovanog gvožđa pažljivo je izrađen sa ljubavlju prema umetnosti, dok mermerni komadi donose sofisticiranost i eleganciju koja ostavlja bez daha. Oplemenite svoj dom našim izvanrednim komadima od kovanog gvožđa i mermera. U nastavku Vam predstavljamo neke od naših proizvoda!

Amboss Furniture - Dekor - Divo 3
Amboss Furniture - Dekor - Piccolo 2
Amboss Furniture - Dekor - Pelto 1
Amboss Furniture - Dekor - Pelna 1
Dekor - Amboss Furniture

ZMAJ

Rođen iz kovačke vatre na 1500 stepeni.Oganj zmaj je nastao iz igre tj. opklade naših inženjera i kovača, komad čelika pravilnog oblika je ubačen u kovačku vatru, jedan od naših najiskusnijih kovača je sa čekićem, kleštima i sekačem napravio glavu sa nosem, očima, jezikom i rogovima kao i telo sa repom, sve to iz jednog komada materijala.

Dekor - Amboss Furniture

TERRA

Estetika i praktičnost u jednom: Naša ekskluzivna mermerna pepeljara nudi elegantno i luksuzno rešenje za odlaganje tompusa. Ručno izrađena od najkvalitetnijeg mermera, ova pepeljara predstavlja spoj prirodne lepote i trajnosti. Dodajte sofisticirani dodatak vašem prostoru uz našu mermernu pepeljaru koja će istovremeno služiti kao umetnički izraz i funkcionalan detalj.

Dekor - Amboss Furniture
Dekor - Amboss Furniture
Dekor - Amboss Furniture

VINEA

Naša zidna dekoracija Vinea, će se kao i prava vinova loza obmotati kako oko Vašeg prostora tako i oko Vašeg srca, kada sa sobom unese onaj idealan spoj snage i nežnosti prirode. Svojim nežnim dizajnom grane će obogatiti svaki Vaš ambijent a izradom od ručno kovanog gvožđa će uneti dugotrajnost, silinu i dozu luksuza kakvu samo kovano gvožđe ima.

Dekor - Amboss Furniture

KOVANJEM DO ELEGANCIJE

Konačno, naša posvećenost stvaranju izuzetnih dekoracija od kovanog gvožđa ne poznaje granice. Svaki komad nosi pečat originalnosti i stručnosti naših majstora, a svaki dom koji ukrašavamo postaje pravo umetničko delo. Verujemo da ljubav prema tradiciji i inovativni dizajn mogu doneti unikatnu harmoniju u svaki prostor. Obećavamo da ćemo i ubuduće ostati verni našoj viziji da vaš dom pretvorimo u magično mesto gde se stvarnost prepliće sa umetnošću, a elegancija postaje deo vaše svakodnevice.

Dekor - Amboss Furniture
Dekor - Amboss Furniture

© 2024 Amboss. All rights reserved

Powered by Infinito Media