20% popusta
SAJAMSKA PONUDA

SAJAMSKA PONUDA

Amboss Furniture na 59. Međunarodnom sajmu nameštaja

Amboss Furniture, lider u industriji nameštaja, sa ponosom je učestvovao na 59. Međunarodnom sajmu nameštaja koji se održava od 6. do 11. oktobra 2023. godine. Ovaj prestižni događaj okupio je najznatnije aktere u industriji i privukao pažnju posetilaca svojim atraktivnim modelima nameštaja.

Internacionalni karakter sajma

Međunarodni karakter sajma potvrđuje se prisustvom brojnih poslovnih ljudi, kupaca, arhitekata, dizajnera i distributera iz raznih delova Evrope. Ovaj događaj je prilika za povezivanje, razmenu iskustava i uspostavljanje novih poslovnih odnosa.

Novi poslovni horizonti

Uvođenje Hosted Buyer Programa i prisustvo svetskih i regionalnih kupaca na sajmu otvorilo je mogućnosti za nove poslovne aranžmane, plasiranje domaćeg nameštaja na nova tržišta i podsticaj izvoza. Ovde se susreću izlagači, kupci, arhitekte i dizajneri, što sajam čini jedinstvenim mestom za ugovaranje saradnje i obostranih interesa.

Komadi nameštaja brenda Amboss privukli su posebnu pažnju posetilaca sajma. Njihov dizajn, kvalitet i stil odražavaju posvećenost kompanije izradi izuzetnih proizvoda. Zato nije iznenađenje što su se našli među top 15 proizvoda na sajmu. Putem linka možete doći do članka i sami se uveriti u vrednost i kvalitet Amboss proizvoda.

Vrhunac manifestacije

Nagrada Zlatni ključ koju internacionalni žiri dodeljuje najuspešnijim izlagačima za 2023. godinu predstavlja vrhunac manifestacije. Ove godine žiri čine zaista zanimljiva i uticajna imena iz oblasti dizajna, arhitekture, medija i biznisa.

Dizajn specijalitet Beogradskog sajma nameštaja predstavlja Design TalksRazgovori sa dizajnerima i arhitektama, koji će se odvijati svih šest dana trajanja sajma. Ove godine Design Talks će imati veoma dinamičan program i okupiće veliki broj eminentnih govornika iz cele Evrope.

Amboss pohvale u novinama

Ovaj uspeh nije prošao nezapaženo. Amboss Furniture se našao među top 15 proizvoda na sajmu, što je rezultiralo i člankom u novinama. Članak u novinama, objavljen na ovoj lokaciji, dodatno potvrđuje vrednost i kvalitet Amboss proizvoda.

Početna - Amboss Furniture

Za sve posetioce sajma, ali i za ostale ljubitelje naših proizvoda obezbedili smo SAJAMSKU PONUDU – 20% popusta na celokupnu ponudu.

Oduševljeni smo što smo deo ovog izuzetnog događaja i što smo prepoznati kao lideri u industriji nameštaja. Amboss Furniture će i dalje nastaviti da stvara vrhunski nameštaj koji spaja kvalitet i stil, i radujemo se budućim uspesima našeg brenda.

Hvala vam što pratite našu priču i podržavate Amboss Furniture!

KATEGORIJE

© 2024 Amboss. All rights reserved

Powered by Infinito Media