OGANJ je sada
Amboss Furniture

Amboss Furniture

OGANJ je sada Amboss Furniture

Nova Stranica Naše Priče

Upoznajte transformaciju koja je promenila našu priču iz osnivačke faze u novu eru kvaliteta i trajnosti. Sa promenom imena iz OGANJ u Amboss Furniture, prelazimo na sledeću stranicu našeg putovanja, postavljajući standarde za nameštaj sa garancijom za ceo život. Sa našim bogatim nasleđem i vizijom unikatnih prostora, otkrijte kako postajemo olicište kvaliteta i elegancije.

Osnivanje

Firma OGANJ - kovano gvožđe je započela svoju priču 1997. godine u Srbiji, sa sedištem u Markovcu, svega 8 kilometara udaljenom od Mladenovca prema Aranđelovcu. Tadašnji osnivači su odlučili da se suoče sa izazovima vremena i osnuju porodičnu zanatsku radnju. Početak devedesetih godina obeležio je težak period za srpsku privredu, ali se OGANJ hrabro upustio u osvajanje tržišta.

Vredan i uporan rad procvetao je iz male garaže/radionice, gde su se redom stvarali proizvodi od kovanog gvožđa i kutije koje su otvorile put proširenju proizvodnih kapaciteta. Sa svega petoro zaposlenih, OGANJ je osvojio poverenje tržišta u Srbiji i potražnja za njihovim proizvodima prevazišla je skromne proizvodne kapacitete tog trenutka.

Daljnji razvoj i širenje

Prva uspešna koraka otvaranja maloprodajnih objekata/izložbenih salona postavila su temelje za dalje širenje. OGANJ dizajn formira poseban tim majstora koji uspešno pokreće serijsku proizvodnju elemenata i sklopova. OGANJ dizajn se odvaja iz proizvodnih pogona firme OGANJ - kovano gvožđe i seli se bliže glavnoj saobraćajnici između Mladenovca i Aranđelovca. Ovaj korak označava novo poglavlje u razvoju, transformišući OGANJ - kovano gvožđe u pravu kompaniju.

Vizija i uspeh

Vizija dva vizionara s početka ove priče postala je stvarnost zahvaljujući predanom radu, poštenom odnosu prema kupcima i pametnom upravljanju tokom turbulentnih vremena na srpskom tržištu. Danas proizvodi kompanije OGANJ - kovano gvožđe krase prostorije kako u Srbiji, tako i širom sveta, od Francuske do Nemačke, Rusije do Austrije, Saudijske Arabije do Crne Gore i mnogih drugih zemalja. Ime OGANJ postalo je sinonim za kvalitet, postojanost i estetsku vrednost proizvoda.

Rast i dostignuća

Naša priča nastavlja se i dalje, sa preko 80 radnika različitih profila i struka koji su doprineli rastu OGANJ - kovano gvožđe kompanije. Proširujemo proizvodne kapacitete i tržište, prateći potrebe i zahteve naših kupaca. Težimo tome da svaki proizvod koji napusti naše pogone bude rezultat timskog rada i stručnosti, zadovoljavajući i najsitnije želje naših klijenata.

Put ka budućnosti

Naša priča ne završava se ovde. Kao što reka nezaustavljivo teče prema moru, tako i mi nastavljamo svoj put ka novim horizontima. Nakon dugog razmišljanja i promišljanja, doneli smo značajnu odluku da damo novi identitet našoj kompaniji. Odlučili smo se transformisati iz "OGANJ - kovano gvožđe" u Amboss Furniture.

Amboss Furniture - Simbol Kvaliteta i Večne Vrednosti

Ova promena reflektuje našu evoluciju i širenje, od skromnih početaka u garaži do pozicije prepoznatljive kompanije koja postavlja standarde kvaliteta i estetike. Kao Amboss Furniture, nastavljamo da gradimo na nasleđu i strasti koja nas je dovela dovde.

Naša vizija ostaje ista - da proizvodimo nameštaj izrađen sa pažnjom, veštinom i predanošću. Svaki komad nameštaja koji napušta naše pogone nosi sa sobom više od samo materijala i rada. On nosi deo naše istorije, odricanja i uspeha. Kao olicište kvaliteta, svaki komad Amboss Furniture nameštaja nosi garanciju trajnosti i kvaliteta za ceo život.

Naše Usluge:

U svetu u kojem su brzina i masovna proizvodnja postali norma, mi pružamo suprotnost – unikatan dizajn i kvalitet koji traje. Naša stručnost obuhvata širok spektar usluga koje dodaju vrednost vašem prostoru:

  • Dizajn Enterijera i 3D Projektovanje: Kreiramo unikatne i funkcionalne enterijere koji odražavaju vašu ličnost i potrebe. Koristimo najsavremenije tehnike 3D projektovanja kako biste mogli da vizualizujete svaki detalj pre nego što ga i stvorimo.

  • Uređenje Bašte: Vaš prostor ne završava se unutar zidova. Naš tim stručnjaka za uređenje bašte stvara harmonične i prirodne eksterijere koji se sjedinjuju sa vašim enterijerom.

  • Izvođenje Kompletnih Radova: Bez obzira na obim projekta, mi se brinemo o svakom koraku. Od ideje do realizacije, mi vodimo računa o svakom detalju kako bismo stvorili prostore koji nadmašuju očekivanja.

Pridružite nam se u putovanju ka stvaranju inspirativnih i dugotrajnih prostora.

KATEGORIJE
Content - Amboss Furniture

© 2024 Amboss. All rights reserved

Powered by Infinito Media